صفحه شخصی سعید رحیمی   
 
نام و نام خانوادگی: سعید رحیمی
استان: اصفهان - شهرستان: اصفهان
رشته: کارشناسی عمران - پایه نظام مهندسی: دو
شغل:  پیمانکار
شماره نظام مهندسی:  20-300-8585
تاریخ عضویت:  1389/01/23
 روزنوشت ها    
 

 سوسک جانتان را نجات می دهد؛ سوسکها را دیگر نکُشید!! بخش عمومی

4

نتایج تحقیقات دانشمندان انگلیسی نشان می‌دهد که از سوسک حمام می‌توان برای تولید آنتی بیوتیکهای فوق قوی با مقاومت بالا استفاده کرد.
دفعه بعد که با دیدن یک سوسک بزرگ در حمام یا آشپزخانه جیغ کشیدید و خواستید که آن را با دمپایی بکشید یادتان باشد که همین سوسک روزی می‌تواند جان شما را نجات دهد.
در حقیقت نتایج تحقیقات اخیر تیم "سایمون لی" از دانشگاه ناتینگهام که در کنگره انجمن میکروبیولوژی عمومی‌انگلیس ارائه شده است نشان می‌دهد که دستگاه عصبی مرکزی سوسک آمریکایی آنتی بیوتیکهای طبیعی تولید می‌کند که قادرند 90 درصد از باکتریهایی که به طور بالقوه برای انسان مرگبارند را نابود کنند.
از جمله این باکتریهای مهلک می‌توان به باکتری استافیلوکوکوس MRSA و برخی از نمونه های سمی‌"اشریشیا کولی" اشاره کرد. همچنین این بررسیها نشان می‌دهد که علاوه بر سوسک حمام، سه گونه ملخ نیز می‌توانند آنتی بیوتیکهای بسیار قوی تولید کنند.
به گفته سایمون لی، این آنتی بیوتیکها می‌توانند در تمام گروههای حشرات وجود داشته باشند و حشرات به تنهایی 80 درصد از حیوانات موجود در دنیا را تشکیل می‌دهند.
از سالها قبل دانشمندان بر روی داروهایی در مقابل میکروارگانیسمهایی تحقیق می‌کنند که نسبت به آنتی بیوتیکهای سنتی مقاوم شده اند.
لی در این خصوص توضیح داد: "این یک آغاز امیدوارکننده است. ما در مکانهایی به دنبال این آنتی بیوتیکهای قوی می‌گردیم که تاکنون کسی در آنجا جستجو نکرده بود. درحقیقت استفاده از منابعی از قبیل میکروارگانیسمهای خاک، قارچها و مولکولهای سنتزی برای تولید آنتی بیوتیکها از رده خارج شده‌اند."
براساس گزارش National Geographic، این دانشمندان در لابراتوار بافتهای مغز سوسک و ملخ را گرفتند و با ردیابی و آزمایش 9 نوع جدید مولکول آنتی باکتریایی دریافتند که هر یک از این حشرات در کشتن کدامیک از میکروارگانیسمها مهارت دارند.
سایمون لی در این خصوص افزود: "این مکانیزم دفاعی به این حشرات اجازه می‌دهد که در کثیف ترین و آلوده ترین مکانها به حیات خود ادامه دهند. این آنتی بیوتیکها تنها در بافتهای مغز سوسک و ملخها جمع شده اند. مغز مهمترین اندام برای این حشرات است به طوری که سوسکها می‌توانند با یک پای بیمار به مدت طولانی زنده بمانند اما تقریبا بلافاصله پس از یک عفونت مغزی می‌میرند".

چهارشنبه 31 شهریور 1389 ساعت 11:28  
 نظرات    
 
سیدرسول سجادی 11:37 شنبه 3 مهر 1389
5
 سیدرسول سجادی
درون تک تک آفریده های خداوند حکمتی نهفته است و تا رسیدن به آنها راه درازی است.
هانیه برجسته باف 17:14 شنبه 3 مهر 1389
5
 هانیه برجسته باف
جالبه !!!!!!!یعنی موقع سرماخوردگی هر 8 ساعت به جای آموکسی سیلین میتونید یه عدد سوسک میل کنید...اگه سوسکه بزرگ بود هر 12 ساعت یکی!!!!!!نوش جان:))
محمد اخوان پور 02:27 یکشنبه 4 مهر 1389
5
 محمد اخوان پور
سوسک را چینی ها سورخ میکنند بعد میخورن پس حسابی باید بدن اونا ایمن باشه